Willbefine ontzorging online

WEBSHOP

EEN WEBSHOP IS
UW  BESTE
VERKOPER

Wij ontwikkelen webshops die meer
omzet brengen.

Jouw-succes-in-e-commerce-begint-hier

Hoe gaan we te werk?

INVENTARISEREN

Wat is het doel van uw webshop? Staat de beste service centraal of gaat het om de laagste prijs? Heeft u een groot productportfolio? Kijk eens kritisch naar de slechtst presterende producten. Waarschijnlijk is dat de onderste 95%, wilt u daar mee verder gaan? Als u zicht gaat focussen op de laatste 5% krijgt uw webwinkel meer ruimte en de best presterende aanbiedingen krijgen ruimte om meer te groeien.

USABILITY

Oftewel gebruiksvriendelijkheid is zeer belangrijk. Hier draait het om het gemak waarmee bezoekers hun doel kunnen bereiken zonder dat ze daarbij hoeven na te denken of onnodig gehinderd worden. Het is van belang de navigatie van de shop zodanig op te zetten dat verschillende typen klanten gemakkelijk, snel en comfortabel hun doel kunnen bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw klanten de beste beleving hebben.

BOUWEN

Laat u een webshop bouwen? Dan zijn er een aantal belangerijke zaken waarop u moet letten. Een goede structuur, verkoopgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid, een goed werkende interne webwinkel zoekmachine en nog veel meer. Wij houden hier allemaal rekening mee om te zorgen dat uw webshop optimaal kan presteren. 

INRICHTEN EN ONDERHOUD

Uw webshop is nu klaar voor de volgende stap: het inrichten. Denk aan productimport, SEO teksten schrijven en performance optimalisatie. 
Ook onderhoud is van groot belang. Het up-to-date houden van alle modules en versie beheer. Wijzigingen doorvoeren in het design en functionaliteit. Gaat u dit zelf doen of doen wij dit voor u? 

Naast standaard functies is er veel meer mogelijk denk aan..

Facebook, Twitter, Pinterest en Google+ accounts in zetten als extra verkoopkanaal. 

Koppel uw webshop met verschillende social media accounts. Klanten en potentiele kopers kunnen alle producten bekijken op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+  waarna wordt afgerekend in de webshop. Zo heeft u extra verkoopkanalen.

Maak-van-uw-Facebook-pagina-een-webwinkel
Het kassa systeem voor uw webshop en offline winkel

1 kassa systeem voor webshop en fysieke winkel.

Een kassa systeem die zowel on- en offline betalingen verwerkt. Realtime bijwerken van voorraden. Koppelbaar met met elke Presta-webshop, ook te gebruiken als stand-alone kassa.

Dropshipping

Dropshipping is een ideale logistieke oplossing voor veel startende webwinkeliers. U heeft namelijk geen omkijken naar logistiek en voorraad. Dropshipping is hierdoor een uiterst aantrekkelijke methode om een webwinkel te beginnen. U hoeft immers geen voorraad aan te leggen. U focust zich op het verkopen van het assortiment. Zodra u een order ontvangt, zet u deze door aan de dropship leverancier.

Creëer je eigen marktplaats

Creëer een marktplaats waar klanten hun producten verkopen in ruil voor een commissie.

Verschillende winkels integreren op 1 platform en gemeenschappelijke winkelruimte. Alle leden kunnen profiteren van de sales force andere leveranciers om meer zichtbaarheid te verhogen van het aantal klanten en de verkoop te verkrijgen.

Deze integratie van de verkoop is momenteel één van de meest effectieve manieren om te concurreren met de traditionele grote e-commerce platformen (Marktplaats, Amazon, eBay, enz.).

Multistore, vanuit één systeem meerdere webwinkels beheren

Zet meerdere webshops op vanuit 1 platform. Elke shop heeft zijn eigen design en url. Dit is simpel met multistore te realiseren.

Multistore, vanuit 1 systeem meerdere webwinkels beheren
Laat uw klanten heel gemakkelijk contact met u opnemen om een offerte aan te vragen

Online Offerte-tool

Laat klanten eenvoudig contact opnemen om een offerte aan te vragen. Zij kunnen de status van de offerte in hun eigen account beheren. Eventuele wijzigingen worden gemeld via e-mail. Ook kan met een enkele klik.een offerte omgezet worden zetten naar een bestelling.

Een geintegreerd blog

Houdt uw klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van het bedrijf of product. Dit kan in meerder talen en is compatibel met multistore. Geoptimaliseerd voor een betere SEO.

 EEN BLOG GEINTEGREERD IN UW WEBWINKEL

BEL GERUST VOOR MEER INFORMATIE
TEL 06 212 565 84DEEL DEZE PAGINA!

VOLG ONS