Website Builder

WEBSITE

WIL JIJ OOK EEN NIEUWE WEBSITE DIE RAZEND SNEL IS EN GOED SCOORT IN GOOGLE?

Wij ontwikkelen resultaatgerichte websites die  doen waarvoor ze bedoelt zijn

complete webdesign verzorging

WEBSITE MET CMS

Wilt u zelf de content beheren? Dan is een Wordpress website een goede keuze. Wij doen voor u de installatie en installeren een template of wilt u een geheel eigen ontwerp? Dan maken wij deze voor u.

DRAG & DROP BUILDER

Wij bieden een drag & drop website builder deze is speciaal ontwikkeld voor responsive mobile websites waarmee u gemakkelijk uw website kunt beheren. Wij bouwen hierin uw website op maat waarna u met de nodige uitleg en begeleiding het onderhoud en aanpassingen zelf kunt uitvoeren of wij doen dit voor u.

OOK VERKOPEN

Heeft u een website maar wilt u ook verkopen? Dan maken wij er een webshop van, zo heeft u het beste van beiden. We helpen u om na te denken wie uw klanten zijn, zoals wat het doel is van de shop (verkopen of gaat het om het genereren van leads of delen van informatie)? Op basis hiervan zetten we uw webwinkel op.

BESTAANDE WEBSITE

Gaat u zelf de website beheren of wilt u dat wij dit doen? Service en onderhoud van een bestaande website overnemen is doen wij snel en eenvoudig. 

ONLINE MARKETING

Uw webshop staat online en ziet er fantastisch uit. Maar hoe krijgt u nu traffic naar uw site? Is uw website gebruiksvriendelijk en kunnen potentiele klanten gemakkelijk een aankoop doen? Staat uw shop hoog in zoekmachines? Wat is de klantbehoefte? Heeft u conversie verhogende teksten nodig, dat regelen wij voor u!

Uiteraard zorgen we ervoor dat uw webshop responsive is, dit betekent dat elke element van de webwinkel op elk apparaat (laptop, tablet of mobiel) goed leesbaar blijft. 

WEBHOSTING

Webhosting is het huren van ruimte op een server waarop de website geplaats wordt. U kunt kiezen uit verschillende hostingpakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, uw website is hierdoor 24/7 bereikbaar!

Wij kijken wat u nodig heeft! Of u nu een kleine website heeft of een grote webshop wij passen het hosting pakket aan op uw wensen.

Vindt u het lastig om te bepalen welk hostingpakket het meest geschikt is? Geen zorgen, wij adviseren u graag hierin en zorgen dat uw shop snel en soepel draait zodat u hier geen omkijken naar heeft.

GRAFISCH DESIGN

Bent u een startende onderneming of kan de huidige logo of huisstijl een redesign gebruiken? Laten we samen kijken wat u belangrijk vindt in een logo. Gaat het om herkenbaarheid of is het enkel een grafisch symbool of een combinatie hiervan? Wij ontwerpen uw logo op een onderscheidende manier zodat uw bedrijf zijn eigen identiteit en herkenbaarheid uitstraalt.

TRAINING OP LOCATIE

Uw website en alles wat erbij komt kijken is klaar. Hier blijft het natuurlijk niet bij. Hoe nu verder? Wij trainen u zodanig dat u precies weet hoe u zelf de shop kunt aanpassen met nieuwe content (foto's, tekst) en onderhouden (updates installeren). U staat er sowieso niet alleen voor. Met onze 24/7 service kunnen we u op elk moment helpen als u het even niet meer weet of tegen bepaalde zaken aanloopt.


BEL GERUST VOOR MEER INFORMATIE
TEL 06 212 565 84DEEL DEZE PAGINA!

VOLG ONS